Nerviot logo www

Helppoa riskienhallintaa
kylmälaitteillesi

Langaton etävalvonta ja hälytykset kriittisissä kylmäketjun kohteissa

Tehokas IoT-pohjainen
kylmälaitteiden seurantajärjestelmä

Automaattinen tietojen keruu

Seurantajärjestelmämme kerää automaattisesti tietoa laitteiden toiminnasta ja lämpötilasta langattomien sensoreiden avulla. Tämä data tallennetaan ja analysoidaan, jotta voimme näyttää sinulle reaaliaikaista tietoa kylmälaitteidesi lämpötiloista.

Fiksut hälytykset

Käytämme edistyksellistä hälytysjärjestelmää, joka lähettää ilmoituksen sähköpostitse tai tekstiviestillä, kun järjestelmä havaitsee poikkeavuuden kylmälaitteen lämpötilassa. Samasta ongelmasta ei lähetetä toistuvia ilmoituksia ja järjestelmä myös ymmärtää mikäli ongelma korjaantuu itsestään. Voit reagoida hälytyksiin nopeasti ja ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin välttääksesi sisällön pilaantumisen.

Kattavat raportit

Järjestelmä tarjoaa myös kattavasti raportteja, analytiikkaa ja visuaalisia näkymiä kylmälaitteidesi suorituskyvystä. Näiden avulla voit ymmärtää paremmin laitteiden toimintaa, tunnistaa trendejä ja tehdä tietoon perustuvia päätöksiä laitteiden huollon ja optimoinnin suhteen.

Reaaliaikainen seuranta ja
hälytykset kylmälaitteiden tilasta

Näet kylmälaitteidesi tilanteen

Seurantajärjestelmämme tarjoaa reaaliaikaista seurantaa ja hälytyksiä kylmälaitteiden tilasta. Järjestelmä seuraa jatkuvasti lämpötiloja, ja voit saada välittömästi hälytykset, jos havaitaan poikkeavia arvoja tai mahdollisia ongelmia. 

Tämä reaaliaikainen seuranta mahdollistaa nopean reagoinnin ja toimenpiteisiin ryhtymisen ongelmien havaitsemisen yhteydessä, mikä auttaa välttämään vakavia häiriöitä ja vahinkoja. Voit luottaa siihen, että olet aina ajan tasalla kylmälaitteiden tilasta ja voit tarvittaessa ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin varmistaaksesi niiden moitteettoman toiminnan.

Tietoon perustuva analytiikka
ja raportointi lämpötilaseurannassa

Monipuolinen analytiikka

Kylmälaitteiden seurantajärjestelmämme tarjoaa kattavan analytiikan ja raportoinnin lämpötilaseurannassa. Järjestelmä kerää ja tallentaa tarkkaa tietoa kylmälaitteiden toiminnasta ja lämpötiloista, mahdollistaen syvällisen analyysin ja raportoinnin. Saat kattavat raportit, visuaaliset näkymät ja analyysit, jotka auttavat sinua ymmärtämään paremmin lämpötilojen trendejä ja havaitsemaan poikkeavuuksia.

Ennakointi

Tietoon perustuva analytiikka antaa sinulle mahdollisuuden seurata ja arvioida kylmälaitteiden suorituskykyä, lämpötilan vaihteluja ja havaita mahdolliset ongelmat ajoissa. Raporttien avulla voit tehdä informoituja päätöksiä laitteiden ylläpidon, huollon ja energiankulutuksen optimoinnin suhteen.

Kattavan analytiikan ja raportoinnin avulla voit optimoida lämpötilaseurannan ja kylmälaitteiden hallinnan. Voit parantaa tehokkuutta, vähentää kustannuksia ja varmistaa, että kylmäketjusi pysyy eheänä ja tuotteiden laatu säilyy.

Asennus ja käyttöönotto

Asennus

Laitteet lähetetään valmiiksi konfiguroituina. Lähetykseen kuuluu haluttu määrä sensoreita sekä ns. verkkovirtaan kytkettävä lukijalaite, joka lukee sensoreiden datan sekä lähettää ne oman mobiiliverkkoyhteytensä avulla Nerviot-pilvipalveluun.

Asennus on helppo tehdä itse. Sensorin voi laittaa valtaosaan kylmälaitteista ja pakastimista sisälle huomaamattomaan paikkaan. Haluttaessa sensorin saa myös kiinnitysreiällisellä kotelolla, jolloin kotelon saa kiinnitettyä esim. koriin tai muuhun kylmälaitteen sisärakenteeseen.

Ultra low -pakastimiin käytämme sensoria, jossa on ulkoinen anturi. Itse laite tulee magneetilla kiinni pakastimen ulkopuolelle ja sensorin lattakaapeli viedään kannen tiivisteiden välistä pakastimeen sisälle.

Käyttöönotto

Pilvipalvelun ympäristö ja käyttäjätunnukset tehdään toimittajan puolesta valmiiksi. Asiakkaan asennettua sensorit, käymme käytön läpi etäpalaverissa, nimeämme seurattavat kohteet asiakkaan haluamalla tavalla, sekä määrittelemme hälytykset niihin kylmälaitteisiin, joista asiakas haluaa saada hälytyksiä.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö ja olemme yhteydessä