Nerviot logo www

Zenner-palovaroittimen IoT-palvelu

Zenner-palovaroitin on etäluettava ja tarjoaa kattavilla ominaisuuksillaan optimaalisen suojan. Se toimii Digitan LoRaWAN-verkossa ja etäseurantaa varten se liitetään Nerviot-palveluun.

Etäseurattavan Zenner-palovaroitimen IoT-palvelu

Automaattinen tietojen keruu

Seurantajärjestelmämme kerää automaattisesti tietoa laitteiden toiminnasta ja lämpötilasta langattomien sensoreiden avulla. Tämä data tallennetaan ja analysoidaan, jotta voimme näyttää sinulle reaaliaikaista tietoa kylmälaitteidesi lämpötiloista. 

Palvelun tilaus

Jos olet jo ostanut Zenner-palovaroittimet, voit tilata IoT-palvelun täältä. Yhdellä tilauksella saat yhteydet ja yhden laskun kaikille ostamillesi laitteille.

Palohälyttimen toimintakunnon seuranta

Palvelumme kautta isonkin määrän toimintakunnon seuraaminen on helppoa. Näet helposti tärkeimmät seurattavat asiat selkeästä mittaristosta sekä raportteilta.

Toimintakunnon seuranta 

  • Tapahtuneet hälytykset
  • Onko laitteen ympärillä esteitä, tai onko laite peitetty
  • Onko laite irroitettu
  • Savukammion ongelmat
  • Pariston heikkeminen
  • Koska laitteille on tehty hälytystestaus
  • Testausnapin toimintahäiriö
  • LED-valon toimintahäiriö

Kattavat raportit

Järjestelmä tarjoaa myös kattavasti raportteja, analytiikkaa ja visuaalisia näkymiä laitteidesi lähettämästä datasta. Näiden avulla voit ymmärtää paremmin laitteiden toimintaa, tunnistaa trendejä ja tehdä tietoon perustuvia päätöksiä laitteiden huollon ja optimoinnin suhteen.

Laajentaminen

Voit lisätä palveluun myös muita laitteita seuraamaan kiinteistöjäsi, esimerkiksi lämpötila-, ilmankosteus- tai paine-erolaitteita.

Palvelun käyttöönotto

Käyttöönotto

Ostettuasi IoT-palvelun, lisäämme laitteet nerviot.com-palveluun jälleenmyyjän viitteen avulla.

Saat sähköpostiisi asentajaa varten asennuslinkin, jonka avulla asentaja pääsee laitetta asentaessaan nimeämään laitteet (esim. Asunto 1 / Keittiö) sekä kohdistamaan ne oikeaan rakennukseen. 

Asennuksen jälkeen laite näkyy nerviot.com-palvelussa.

Heräsikö kysymyksiä?

Laita viestiä ja olemme yhteydessä sinuun